Top 6 pánskych odevných značiek

Top 6 pánskych odevných značiek

Môžu byť rozdelené do skupín podľa rôznych princípov – podľa štýlu, výrobných nákladov, krajiny pôvodu alebo iných charakteristík.

moda

  • Lacoste

Francúzska značka pánskeho oblečenia, ktorá sa špecializuje na klasický štýl. Produkty Lacoste sú elitné a majú pomerne vysokú cenu, čo umožňuje svojim majiteľom okrem dobrého vkusu preukázať svoje vysoké sociálne postavenie. Lacoste oblečenie je určené pre mužov, ktorí milujú konzervatívny štýl a diskrétne farby.

  • Mexx

Táto značka holandského pánskeho oblečenia je svetoznáma. Spoločnosť sa zaoberá šitím detského oblečenia, ale často produkuje kolekcie klasického štýlu. Priemerná cenová kategória výrobkov je určená pre mládežnícke publikum, ktoré sa rado oblieka štýlovo a má zmysle pre módu.

  • River Island

Táto britská značka sa zaoberá výrobou pánskeho a dámskeho oblečenia v street style, grunge a vintage smeroch. Výrobné náklady tiež patria do strednej cenovej kategórie prístupnej mladým ľuďom. Pánske kolekcie sa vyznačujú nielen dodržiavaním módnych trendov, ale aj chuťou publika, ktorú značka pozorne sleduje.

romantik

  • Brioni

Táto značka pánskeho oblečenia existuje od roku 1945, keď zakladatelia značky otvorili prvý obchod s oblečením pre mužov v Ríme. Výrobky značky sú vyrábané v rôznych štýloch – medzi kolekciami nájdete prísne aj klasické kusy oblečenia, ako aj trendy a moderné línie ležérneho oblečenia.

  • Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger patrí medzi najpredávanejšie značky pánskeho oblečenia a je veľmi populárny v mnohých krajinách po celom svete. Značkové výrobky sú určené pre mužov rôzneho veku a postavenia. V zbierkach značky nájdete oblečenie pre mládež, klasické obleky pre mužov a ležérne šatníkové predmety. Okrem toho, Tommy Hilfiger je známy aj pre svoje vysoko kvalitné doplnky.
 
 

  • Michael Kors

Zakladateľ značky je Michael Kors. Dnes je značka veľmi populárna a to aj medzi svetovými hviezdami. Väčšina butikov sa nachádza v Spojených štátoch, ale čoraz viac z nich sa objavuje aj v Európe.

Comments are closed.