Zázraky z AliExpres: tašky s LED displejom

Zázraky z AliExpres: tašky s LED displejom

Je pre vás dôležité vynikať sa z davu? Tak tieto pomocníci Vám v tom pomôžu. Vyzerajú na prvý pohľad ako ostatné, no ak sa zapne obrazovka, premení sa na naozaj jedinečný doplnok.

student.jpg
 

  • Potrebujete k tomu jeden hocijaký powerbank; môžete napojiť cez USB.
  • Displej ovládate pomocou svojho telefónu jednoducho cez WiFi. Stiahnite si aplikáciu, a môžete vybrať z preddefinovaných tvarov či obrázkov.
  •  Pokiaľ však nenájdete vyhovujúce, môžete si vytvoriť vlastné znaky, animácie, smajlíky či texty aj tváre.
  • Zviditeľnia vás aj na cestách, teda vodiči áut vás určite všimnú. Ale okúzlite aj vaše okolie.

 
Nepatrí medzi najlacnejšie tašky, stojí okolo 70 eur, ale nudiť vás nebude ani po x mesiacoch. Môžete si meniť vzory neustále podľa seba.
Ani dážď jej neuškodí, pretože má špeciálnu vrstvu Eva, čiže polyester s dvomi vrstvami ochrany proti pretekaniu.
 
Zobrazovacia plocha má 64*64 dpi a je plne farebná. Pýši s rozmermi 25 x 25 cm.
Do batohu napcháte až 20 litrový objem a zmestí tam pohodlne 17 palcový notebook. Teda je navrhované s rozmermi 44 cm na výšku, 35 cm na šírku a s 12 cm hrúbkou.

studentka.jpg
 
Môžete vyberať medzi farbami: sivá, cyan – svetlo modrá až tyrkysová, červená a žltá.
 
Samozrejme ak nechcete platiť daň z nákupnej ceny a dlho čakať na produkt, nakúpte si to na eBay, a to z európskych dodávateľov, teda predajcov, kde dane sa neplatia a produkt Vám dodajú za týždeň.
 
AliExpres, Wish či eBay je miestom, kde sa nájde všetko od výmyslu sveta. Ale omnoho lacnejšie ako u nás. Platí však zásada všetko prever pred nákupom, alebo dvakrát meraj potom rež. 
 
Wish často ponúka veci akože zadarmo za poštovné. V skutočnosti však ide o ceny produktov, pretože poštovné majú predajcovia zadarmo.
Napríklad ak kúpite autorádio za 30 eur + 20 eur za doručenie (v kolónke údaje pre doručenie), v tom prípade poštovné bude zvyčajne dopĺňať cenu rádia.
 
Dajte pozor aj na zavádzajúce obrázky produktov. Napríklad za 30 eur nenakúpite nikde Android rádio. Na obrázku vidíte len prenos obrazovky telefónu na rádio. Ak v popise produktu (description) píšu: OS alebo Operation System – Wince / Win CE, tak ide o jednoduchší Windows a nie Android. Alebo majú viac druhov na výber.
Vždy preverte dôkladne, čo kupujete!

Comments are closed.